dinsdag

Wet of GenadeMaar de genade gaat de overtreding verre te boven. Door de overtreding van 1 mens moesten alle mensen sterven, maar de genade die God aan alle mensen schenkt door die ene mens, Jezus Christus, is veel overvloediger. 

Dit geschenk gaat het gevolg van de zonde van 1 mens verre te boven, want die ene overtreding heeft tot veroordeling geleid, maar de genade die na talloze overtredingen geschonken werd, heeft tot vrijspraak geleid.

Als de dood heeft geheerst door de overtreding van 1 mens, is het des te zekerder dat allen die de genade en de vrijspraak in zo´n overvloed hebben ontvangen, zullen heersen in het eeuw-ige leven, dank zij die ene mens Jezus Christus.

(Romeinen 5: 15,16,17)

1 opmerking:

 1. Hoi Els,
  Hoop dat u een prettige dag hebt. Ik hoorde via via van uw blog www.articles-devotion.nl. Wij zijn van Best Life Church, en hebben op het moment een enorm mooi getuigenis van een beruchte Roma familie die zich in de afgelopen maanden bekeerd hebben. Nu vroegen wij ons af, zou u het leuk vinden om daar een bericht van te plaatsen? We proberen via het internet nu ook mensen naar God te brengen, en er is wat dat betreft nog genoeg gebied te winnen. Via deze weg kunnen we uw en onze website zichtbaarder maken voor Google en natuurlijk het werk van God laten zien aan de mensen.

  Ik zie uit naar uw reactie!

  Met vriendelijke groet,
  Joella

  BeantwoordenVerwijderen